keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Helmikuun hulinoita

Kirka 3 vuotta 9.2.2015

Kevät tuntuu lähestyvän päivä päivältä, kun aurinko on näyttäytynyt taivaalla jo monta kertaa. Helmikuussa on ollut paljon kauniita valoisia päiviä, jotka saavat meitä ympäröivät metsämaastot näyttämään entistäkin upeammilta.


 Kuten viime postauksessa suunnittelin, kävimme moikkaamassa Ansa-siskoa 2.2. Oulunsalossa. Kävimme yhteensä 4 pumitytön voimin heittämässä äänirikkaan lenkin pitkin meren rantaan kulkevia moottorikelkan jälkiä. Ansasta oli tullut sievä ja valloittava pumipersoona. Tytöt olivat miltei saman kokoisia. Valitettavasti olimme liikkeellä jo pimeän aikaan, joten kummoisempia kuvia siskoksista ei saatu aikaan.


Muuten kuu on sujunut arjen ohessa pentukerhon merkeissä Nastan kanssa ja siellä on mennyt tosi kivasti. Viime viikonloppuna kävimme taas Rovaniemellä ystävänpäivän mätsärissä, mukana tällä kertaa Vanessa ja Nasta. Nasta käyttäytyi tosi reippaasti ja ihanan iloisesti. Kehässä saatiin punainen nauha. Mätsärissä oli myös parikilpailu, jossa esitin Hanna-Leenan Usvan yhdessä Nastan kanssa. Tämä tapahtui oikeastaan ennen Nastan pentukehää, joten se oli ihan ensiesiintyminen Nastalle. Teräsvillan kennelin postauksessa on lisää aiheesta ja video parikilpailusta, jossa pumit olivat pari 2. Vanessa oli x-rotuluokan voittaja (kahdesta seropista) ;) ja kävi pyörähtämässä BIS-kehässäkin. Jälleen mätsärin jälkeen käytiin syömässä hyvällä mielellä ystävänpäivästä nauttien. Kiitos jälleen upeasta seurasta ja hyvin järjestetystä mätsäristä!
Kuva: Alisa Korko

Kävin maanantaina lääkärillä näyttämässä Kirkan vuotavaa silmää. Syyksi selvisi tukkeutunut kyynelkanava. Samalla käynnillä Nastalta otettiin poskisolunäyte MyDogDNA-passia varten.