keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Rallytokoa


Lauantaina 8.7. kävimme Nastan kanssa Kemissä rallytokokokeessa. Koe oli Nastan toinen.

Ensimmäinen koe käytiin kaikessa hiljaisuudessa Oulussa, pari kuukautta sitten. Nastalle olen opettanut kyltit kotona ja treenanneet olemme muutenkin pääasiassa keskenämme. Kokeeseen mentiin ihan mielenkiinnosta kokeilemaan, kun epiksiä ei ollut sopivaan saumaan tarjolla koekuumeen syttyessä. Häiriön puute treenauksessamme näkyi keskittymisessä halliolosuhteissa, mutta saatiin kuitenkin hyväksytty tulos ALO HYV 77 p.

Koepaikalla saimme kannustusta ja kutsun mukaan treenaamaan erääseen porukkaan. Muutamat treenit ehdittiinkin käydä ennen kesätaukoa, jonka jälkeen olemme silloin tällöin käyneet tekemässä ratoja Atte-pumi treeniseuranamme. Muutama yhteistreenikerta riitti, että olin valmis ilmoittamaan Nastan seuraavaan kokeeseen. Lauantaina käytiin siis tekemässä Kemissä onnistunut suoritus, ALO HYV 98 pistettä.




Nasta on kyllä reissatessakin mahdottoman hyväntuulinen, sekä hyväkäytöksinen ja varma kaveri, todella kiva koira mennä, tehdä ja kokea yhdessä. Vielä olisi tarkoituksena saada koepaikka ja havitella kolmatta tulosta ja koulutustunnusta ennen kuin syksyn odotetut pentusuunnitelmat tulevat ajankohtaisiksi.