maanantai 26. kesäkuuta 2017

Talvipentuja 2017 / 2018

Tässä sitä nyt ollaan, suunnittelut suunniteltuna, päätökset päätettynä seuraavaa pentuetta koskien. Nyt vietetään kesää toiveikkain odotuksin. Muutama näyttely, koe/kisa on kalenteriin merkattuna, sitten aletaan odotella syksyn saapumista ja Ruotsin reissuun lähtöä. Toiveissa on siis talvipentue, jonka luovutus tulee olemaan alkuvuoden 2018 puolella.

Uros on mieltäni sykähdyttävä pumiyksilö, jonka kasvua olen seurannut kuluneen parin vuoden ajan. Se on raameiltaan ja temperamentiltaan sitä, mitä toivoisin saavani kasvatteihinikin. Energinen, ystävällinen ja elämäniloinen pumi, joka on myös monipuolinen harrastuskoira ja tulee kiinnostavasta yhdistelmästä.

Narttu on oma Nastamme, herttainen ja vilkas, mutta tarvittaessa toimeen tarttuva pumi, jota koen uroksen täydentävän moneltakin kantilta. Molemmat ovat miellyttäviä seuralaisia arjessa, mutta kuitenkin ehtoja pumeja aktivoinnin, koulutuksen ja liikunnan tarpeiltaan.

Yhdistelmän toivottavasti tuottamat pennut pyrinkin myymään ensisijaisesti aktiivisiin, koiraharrastuksista kiinnostuneisiin koteihin!

Lisätietoja pentusivulla.