tiistai 14. maaliskuuta 2017

Paljon tuloillaanParin viime kuukauden aikana on ehtinyt tapahtua monenlaista ja kevät tulee myös jatkumaan jännittävien tapahtumien merkeissä.

Helmikuussa kävin Kirkan kanssa kisaamassa kaksi starttia agikisoissa. Nolla jäi edelleen odottamaan tulemistaan, mutta radat menivät muutoin kivasti hyvällä vireellä ja pienillä virheillä.

Ajatuksena oli tämän jälkeen jatkaa kisaharjoittelua epiksissä, mutta en ole onnistunut hetkeen pääsemään niihin. Eräänä lauantaina episten kanssa oli päällekkäin Kaverikoirien soveltuvuustestaus. Hilmasta käytiin siis testaamassa hyväksytty Kaverikoira, ja lähiaikoina sen kanssa lähdetään tutustelemaan tarkemmin tähän vapaaehtoistoimintaan.

Hiihtoloma ja sitä edeltävä viikko menivät kohdallani aikalailla hukkaan sitkaan flunssan takia. Loman loppumetreillä, viime lauantaina, pääsin lopulta irtautumaan kotoa ja käymään Kirkan kanssa rallytoko-epiksissä. Kahden hyvin menneen radan, 97 ja  91 p, ja saamamme kannustuksen perusteella ilmoitin meidät sitten heti myös viralliseen rallykokeeseen parin viikon päähän.

Huhtikuussa puolestaan on luvassa ehkä kaikista jännimmät uutiset, luonnetestitulokset. Myös pentusuunnitelmat tulevat lähiaikoina selkiytymään. Pentuihin liittyviin alustaviin yhteydenottoihin vastailen jo, mutta tarkennan, että astutus on todennäköisesti vielä 7-8 kuukauden päässä.