keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Koiramessut 2015

Vuoden isoin koiratapahtuma, Koiramessut, on takana. Lauantaina ja sunnuntaina oli isot näyttelyt Helsingin Messukeskuksessa. Lauantaina ei tullut kummoisempaa menestystä meille, mutta hyvät arvostelut kuitenkin. Lisäksi unkarilaiset edustivat ja pärjäsivät hienosti ryhmäkilpailussa. 

Sunnuntaina oli hieno skaba; Kirka sijoittui uroksissa täpärästi toiseksi ja Nasta voitti junioreissa saaden Juniorivoittaja -tittelin ja varasertin. Koirat olivat hyväntuulisia ja pistivät kaiken peliin olemuksellaan ja osaamisellaan. Pumeja nähtiin molempina päivinä 24 kappaletta. Ensimmäinen "liikanimi" oman kasvatin nimen eteen on iso juttu. Hienoa oli myös tavata kaikki mukavat pumi-ihmiset koottuna saman katon alle.JV-15 Kasevan Antaa Palaa

Meillä oli Hilmakin mukana messarissa ihmettelemässä ison maailman touhuja. Valitettavasti pumit ja beaglet menivät aikalailla päällekkäin molempina päivinä, joten meillä oli apuna mukava handleri, joka esitti Hilman hienosti, vaikka tällä kertaa oli kauneusvirheen vuoksi tyydyttävä arvosanoihin hyvä ja erittäin hyvä.
Reissusta jäi kuitenkin kaikin puolin hyvä mieli, joten toivottavasti ensi vuonnakin päästään taas lähtemään.

Ensi viikonlopuksi suuntaamme nokan kohti länttä ja lähdemme katsastamaan millaiset karkelot rapakon takana järjestettävällä Stockholms Hundmässalla on tarjota. Matkaan lähdetään rennoin ja nöyrin mielin, sillä matkaseurueemme tarkoitus on viettää ennenkaikkea mukava, pumimainen viikonloppu. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä viitisenkymmentä pumia samassa näyttelyssä.