maanantai 13. heinäkuuta 2015

Oulu KV:n uutiset

Oulun KV-näyttelyt Äimärautiolla ovat nyt ohi. Meillä oli tämänkertaiset osallistujat vain Nasta, sekä beagle Hilma. Nasta oli ilmoitettu molemmille päiville, Hilma vain kokeilemaan lauantaille.

Lauantain pumituomarina oli Maija Mäkinen.

Kasevan Antaa Palaa
10 kk hyvin kehittynyt juniori, jolla oikeat mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat ja purenta. Tummat silmät, hyvä pigmentti. Lapa voisi olla hieman viistompi, muuten hyvin kulmautunut. Ikään sopiva runko. Hyvä lantio ja häntä, hyvä luusto. Karva saa karkeutua. Liikkuu tasapainoisesti sivusta, hyvin takaa, hieman löysästi edestä. Köyristää aavistuksen ylälinjaa liikkeessä. Ihastuttava temperamentti.
JUN ERI, JUK1, SA, PN3, VASERTBeagleja tuomaroi Arvo Rajala:

Nella
Tyypiltään erinomainen. Hyvä pää. Kauniit korvat. Selkä ja runko hyvät. Kulmaukset oikeat. Väri ja karva hyvät. Häntä hieman selälle kaartuva. Luonne hyvä.
AVO ERI, AVK2, SA, PN3, SERT, VARACA

Eli kannatti lähteä Hilman kanssa kokeilemaan! Beagleihmisten keskuudessa Hilma herättikin kehän jälkeen kiinnostusta, saa nähdä millaiseen beagleharrastukseen minutkin vielä saadaan mukaan...

Päivä oli pitkä, pumit olivat aamulla ensimmäisten joukossa kehässä, kun taas beaglet raviradan toisella puolen päivän viimeisenä. Lisäksi kehän tuomari oli tarkka ja arvosteli koiria pitkään. Illalla saikin huomata hipiän palaneen.

Sunnuntain pumituomarina oli sitten venäläinen Oleg Yanchev.

Kasevan Antaa Palaa
Very good type and size. Nice pigment in eyes and lips. Good topline, structure and long coat. Very nice temperament, moving and presentation.
JUN ERI, JUK1, SA, PN2, SERT

Eli Nastalle toinen serti plakkariin. Tämä tuomari halusi arvostella pumit ilman pöytää, ja todella hienosti Nasta jälleen tilanteen käsitteli, ei ujostellut yhtään vaan tykkäsi. Molemmilta tuomareilta tuli positiiviset kommentit luonteesta. Tästä hyvä jatkaa. :)

Valitettavasti ei omia kuvia sunnuntailta!