tiistai 18. marraskuuta 2014

Pennut maailmalla, uusi arki alkaa

Pieni hetki on ehtinyt kulua viime postauksesta, vaikka viimeinen pentunen, Kasevan Ainoa Laatuaan, eli Glittra, lähti omaan kotiinsa Ruotsiin jo reipas viikko sitten. Glittra lähti uudeksi vahvistukseksi kennel Borgarmarkensiin Solveigille. Ihana päästä seuraamaan pienen tytön kasvamista hyvässä kodissa, ja nähdä mitä siitä vielä tulee. Glittralla on seuranaan siellä muitakin pumeja.

Kuvia on tippuillut facebookin puolella jo ahkerasti Glittrasta uudessa kodissaan. Muillakin pennuilla on kuulunut menevän hyvin, mitä nyt pienten pennunkujeitten kanssa painii itse kukin. Jaksamista, ensimmäinen vuosi lienee pumitenavan kanssa se vaativin aika. Nopeasti koirat kasvavat silti aikuisiksi, ja kohta saa ihmetellä, mihin se ihana pentuaika haihtui.

Ohessa kuvia pennuista uusissa kodeissaan. Facebookin puolelle olen perustanut oman ryhmän Kaseville, eli naamakirjan käyttäjät pääsevät seuraamaan aktiivisemmin meidän pumien ja pentujen elämää ja omistajat jakamaan omia kuulumisiaankin. Ryhmään pääsee seuraavasta linkistä:  >>  Kasevan kennel

Glittra tapasi uuden omistajansa 8.11.
Uudessa kodissa Ruotsissa.
Ansa perheensä kanssa.
Hetakin on valloittanut uuden perheensä sydämen.
Elli uudessa kodissa kaverinsa Iitun seurana.
Veera uuteen kotiin saavuttuaan.